| kerevizyon.forum.st KEREVİZYON_GENÇLİK_FORUMU |
| KEREVİZYON™ EĞİTİM | Konular | Mesajlar | Son mesajlar |
---|
| "ÖSYM" fazla söze gerek yok...
| 0 | 0 | | | Genç, azimli ve idealist öğrencilerin faydalı mola yeri. Dersleriniz veya hobileriniz hakkında konuşup, faydalı tavsiyelerden istifade edebilir; bu periyodu aşmış ağabeylerinizden ve ablalarınızdan yardım talep edebilirsiniz. Alt Forumlar: OKULUNUZU TANITIN | 2 | 8 | 7.sınıflar için Tüm Dersler Eğ... Ptsi Şub. 02, 2009 10:28 pm Ixoneil | | Dersaneler ve soru bankaları hakkında herşeyi burdan konuşalım.
| 1 | 1 | SANAL DERSANELER !! Ptsi Ocak 26, 2009 3:57 pm web_cem | | Üniversitelerdeki Sorunlarınız, Ödevleriniz, Tezleriniz ve benzeri konularda paylaşımda bulunabileceğiniz bölüm...
| 0 | 0 | | | Yurtdışında yaşayan ve yaşamak isteyen vatandaşlarımız için, Vizeler, Green Card, Eğitim ve benzeri konular...
| 0 | 0 | | | "Derdimi anlatayım yeter" düzeyinde yabancı dilin yeterli olmadığını bilen üyelerimiz için açılmış benzersiz bir bölüm. Sadece yabancı dille konuşulma gerekliliği bulunan bu bölümde, dilinizi geliştirebilir, içinden çıkamadığınız telafuz sorunlarınıza çözüm arayabilirsiniz. English, Deutsch | 1 | 1 | BBC den ingilizce kelime oyunu... Çarş. Ocak 28, 2009 10:01 am Ixoneil |
| Yeni mesaj var | | | Yeni mesaj yok | | | Forum kilitlenmiştir |
| |
|